de Transitie in beeld

augustus 24, 2014

De Transitie in Beeld

 

Een tijdje geleden werd ik uitgenodigd voor een bijeenkomst bij het jonge ingenieursbedrijf Pacer, voor een kennismaking en de lancering van hun bedrijfsfilmpje. Daar ontmoette ik de maakster van de animatiefilm, en we raakten in gesprek. We besloten, als de Transitie, om samen met Suzanne, want zo heet deze jonge creatieve vormgeefster, een filmpje te maken.

De opdracht was een animatie filmpje over de Transitie van ongeveer één minuut, met toepasselijke muziek en een prettige voiceover. Deze willen we gebruiken als introductie bij presentaties en bij een eerste kennismaking van ons bedrijf. De briefing verliep vlot en voorspoedig.

De uitvoering bleek iets lastiger. Want wat ga je in 1 minuut vertellen. Wat zeg je wel en wat niet en wanneer je dat samen als organisatie wilt doen vraagt dat overleg, afwegingen en bewuste keuzes. Suzanne heeft met haar unieke aanpak de regie op zich genomen en ons zeer voortvarend meegenomen op een boeiende productiereis.

Als eindresultaat, een prachtig filmpje waar we heel trots op zijn. Wij hopen hiermee mensen te kunnen inspireren en te motiveren een gesprek met ons aan te gaan.

Suzanne, die tevens als VJ regelmatig events van visueel spektakel voorziet op, kun je vinden op: www.SuzanneTalens.com

 

afbeelding i love my job

 

 

 

email

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *